Logga: Marco Smedberg

Var, hur och när vill ni resa?

ons, 2016-03-23 10:03

Vi funderar hela tiden på kommande program. Bland mer exotiska resmål finns bland andra planer på Japan, Tunisen och Burma, men också en resa i Amerikanska inbördeskrigets spår. Bland lite närmare resmål ligger Ardennerna nära, men också Kiel. Vi har också funderat på en militärhistorisk resa till Polen. Var vill ni resa?

Hur vill ni resa? Vi har tidigare genomfört resor med Militärhögskolan Karlberg och kan göra om program som budgetmässigt passar ungdomar/unga vuxna bättre än vårt ordinarie upplägg. Eller vill ni kombinera resan med kultur eller andra upplevelser?

Är ni några stycken som vill åka tillsammans kommer vi göra allt för att organisera en skräddarsydd resa just för er. Ett exempel är kamratföreningen som planerar en resa till Karelen, ett annat är en resa till Ardennernna som vi genomförde våren 2015.

Ni kanske vill åka till planerade Reenactment-arrangemang som ”Slaget vid Hastings” som genomförs i oktober varje år, eller ”Battle of Waterloo” som genomförs årligen i juni?

Välkommen att berätta om dina/era önskemål!» 

Marco Smedberg

NACKARPS GÅRD AB 
268 68 Röstånga 

info@marcosmedberg.se

0435 - 910 06
0708 - 93 14 39

Om Marco Smedberg
Exklusiva resor till militärhistoriskt viktiga och exotiska områden.

Marco Smedberg Histora drivs av makarna Marco och Anita Smedberg. www.marcosmedberg.se presenterar Marco Smedbergs böcker, krönikor och föredrag, men även Marco Smedberg Historia – unika militärhistoriska resor i samarbete med SMB, Mejtresor och Historiska Resor. 

 

 

Missa inte
I samarbete med tidskriften Militär Historia presenterar vi såväl äldre som nya krönikor som Marco skrivit eller skriver för tidningen.