Logga: Marco Smedberg

Resor

Planerade resor

Normandie, 11–14 maj 2023

Fransk riddarresa17–22 maj 2023 

Battle of Britan, 14–18 september 2023

Monte Cassino, 1–5 november 2023

Alla resor

Marco Smedberg historia tar dig med på exklusiva resor till flera av världens historiskt intressanta krigsskådeplatser. Besök kända slagfält och ödesmättade platser antingen på kortare weekendresor eller på längre resor på 1-2 veckor. Marco Smedberg delar på ett engagerat sätt med sig av sin kunskap och levandegör det historiska händelseförloppet. Varmt välkommen!

Här kan du läsa mer om de resor vi erbjuder. 

Läs mer »

Skräddarsydda resor

Vart vill du resa? Vi funderar hela tiden på kommande program. Bland mer exotiska resmål finns bland andra planer på Japan, Tunisen och Burma, men också en resa i Amerikanska inbördeskrigets spår.

Hur vill du resa? Vi har fått genomfört resor med Militärhögskolan Karlberg och kan göra om program som budgetmässigt passar ungdomar/unga vuxna bättre än vårt ordinarie upplägg. Eller vill du kombinera resan med kultur eller andra upplevelser?

Är ni några stycken som vill åka tillsammans kommer vi göra allt för att organisera en skräddarsydd resa just för er. Läs mer om våra funderingar och kom med dina förslag »

Läs mer »

Marco Smedberg

NACKARPS GÅRD AB 
268 68 Röstånga 

info@marcosmedberg.se

0435 - 910 06
0708 - 93 14 39

Om Marco Smedberg
Exklusiva resor till militärhistoriskt viktiga och exotiska områden.

Marco Smedberg Histora drivs av makarna Marco och Anita Smedberg. www.marcosmedberg.se presenterar Marco Smedbergs böcker, krönikor och föredrag, men även Marco Smedberg Historia – unika militärhistoriska resor i samarbete med SMB, Mejtresor och Historiska Resor. 

 

 

Missa inte
I samarbete med tidskriften Militär Historia presenterar vi såväl äldre som nya krönikor som Marco skrivit eller skriver för tidningen.